Kullanıcı Sözleşmesi

iFrame’ler

Önceden onay ve yazılı izin alınmadan, Web Sayfalarımızın etrafında, Web Sayfalarımızın görsel sunumunu veya görünümünü herhangi bir şekilde değiştiren çerçeveler oluşturamazsınız.

İçerik Sorumluluğu

Mariobet bahis adresinde görünen hiçbir içerikten sorumlu tutulamayız. Web Sitenizde ortaya çıkan tüm iddialara karşı bizi korumayı ve savunmayı kabul edersiniz. Herhangi bir Web Sitesinde iftira niteliğinde, müstehcen veya suç teşkil edebilecek veya herhangi bir üçüncü taraf hakkını ihlal eden, başka şekilde ihlal eden veya ihlali veya başka bir ihlali savunan hiçbir bağlantı görünmemelidir.

Hakların Saklı Tutulması

Mariobet ana web saresine olan tüm bağlantıları veya belirli bir bağlantıyı kaldırmanızı talep etme hakkımızı saklı tutuyoruz. Talep üzerine Web Sitemize olan tüm bağlantıları derhal kaldırmayı onaylıyorsunuz. Ayrıca bu hüküm ve koşulları ve bağlantı politikasını herhangi bir zamanda değiştirme hakkını da saklı tutuyoruz. Web Sitemize sürekli olarak bağlantı vererek, bu bağlantı hüküm ve koşullarına bağlı kalmayı ve bunları takip etmeyi kabul ediyorsunuz.

Web sitemizden bağlantıların kaldırılması

Web sitemizde herhangi bir nedenle rahatsız edici bir bağlantı bulursanız, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçip durumu bildirebilirsiniz. Bağlantıları kaldırma taleplerinizi değerlendireceğiz ancak bunu yapmak veya size doğrudan yanıt vermek zorunda değiliz.

Bu web sitesinde yer alan bilgilerin doğru olduğunu garanti etmiyoruz, eksiksizliğini veya doğruluğunu garanti etmiyoruz; ayrıca web sitesinin erişilebilirliğini veya web sitesinde yer alan materyalin güncel tutulmasını sağlama sözü vermiyoruz.

Sorumluluk reddi

Uygulanabilir yasanın izin verdiği azami ölçüde, web sitemiz ve bu web sitesinin kullanımıyla ilgili tüm beyanları, garantileri ve koşulları hariç tutuyoruz. Bu feragatnamedeki hiçbir şey:

  • ölüm veya kişisel yaralanma durumunda bizim veya sizin sorumluluğunuzu sınırlamak veya hariç tutmak;
  • dolandırıcılık veya hileli yanlış beyan nedeniyle bizim veya sizin sorumluluğunuzu sınırlamak veya hariç tutmak;
  • yürürlükteki yasalar uyarınca izin verilmeyen herhangi bir şekilde bizim veya sizin yükümlülüklerinizi sınırlamak; veya
  • yürürlükteki yasa kapsamında hariç tutulamayacak yükümlülüklerimizden herhangi birini veya sizin yükümlülüklerinizi hariç tutamayız.

Bu Bölümde ve bu feragatnamenin başka yerlerinde belirtilen sorumluluk sınırlamaları ve yasakları: (a) önceki paragrafa tabidir; ve (b) sözleşmeden, haksız fiilden ve yasal görevin ihlalinden kaynaklanan sorumluluklar dahil olmak üzere, feragatname kapsamında ortaya çıkan tüm sorumlulukları düzenler.

Yorum yapın